Mogilev.kgmInstalleer zelf koude opslagProblemen die aandacht behoeven in de bouw

vrijgavetijd:2022-09-19 15:59:21 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:194

Kerntips:Mogilev.kgm,We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, koude opslag, b

We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs,Mogilev.kgmFabricage en installatie van koude opslag, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.

Verschillende technische processen voor de verwerking van voedsel voor de bouw van koude opslag worden gecombineerd met lokale stadsplanning. De bouw van koude opslag is de ontwerp-eisen en de bouw van koude opslag, die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt maar ook de transportfaciliteiten ervan verzekert: binnen de bouwruimte, een redelijke algemene lay-out, spaart grond en vermindert de kosten.

Mogilev.kgmIn het algemeen zal het logistieke koelopslagproject worden uitgerust met ondersteuning van elektrische koelopslagdeuren en elektrische rolluiamers bij het ontwerp van koelopslagdeuren, in plaats van de traditionele push-pull koude opslagdeur. Kende koeling zei dat dit komt omdat het duwen en trekken van de koelkastdeur niet bevorderlijk is voor het vergrendelen van de koelkasttemperatuur, wat gemakkelijk is om ernstig verlies van koelcapaciteit en niet geschikt is voor logistieke koelkasten die vaak in en uit gaan.

Dimensionale stabiliteit van polyurethaan thermische isolatie materiaal schuim: het polyurethaan schuim materiaal van koude opslag zal veranderen in grootte (meestal krimpen) wanneer het sterk verandert in temperatuur of is op een lage temperatuur voor een lange tijd. De verandering in grootte wordt vaak weerspiegeld in schuimkraken of vallen, wat onvermijdelijk het normale gebruik van koude opslag zal beïnvloeden. Naast de normale prestatietest van de simulatie wordt meer aandacht besteed aan de selectie van hoogwaardige materialen: de combinatie van speciaal energiepolyether maakt de structuur van het schuimnetwerk en verbetert de lagetemperatuurbestendigheid van het schuim aanzienlijk; Op dit moment bevat -polyether die gewoonlijk gebruikt wordt in spuitmaterialen een groot aantal functionele componenten, en een groot aantal lineaire structuren die na de reactie gevormd zijn, is moeilijk stabiel te zijn bij lage temperatuur; Het gebruik van een energiewisselmiddel verbetert ook de dimensionale stabiliteit van schuim; Het geselecteerde polyether neemt katalyse aan in de productiefase, en de reactie is compleet, zodat het polyether een hoge reactiesnelheid behoudt (dat wil zeggen dat het volledig kan reageren met zwart materiaal); Om geen vervorming op het oppervlak van het schuim te bereiken, voegen sommige fabrikanten open onderdelen toe aan het schuimmateriaal, waardoor de celafsluitsnelheid van het schuim wordt verminderd en het effect van de stabilisatie van de grootte wordt bereikt, maar dit brengt de thermische isolatie van het schuim van het polyurethaan koudopslag.

Danli.Het koelhuis van groenten en fruit is niet geschikt voor het gebruik van uitlaatkoeling, maar gebruikt ventilator voor koeling, omdat het gas in de snel bevriende opslagplaats regelmatig moet circuleren en verspreid worden om koolstofoxide vergiftiging te voorkomen veroorzaakt door een hoge concentratie van koolstofoxide in lokale gebieden. Daarom moeten in het vriesmagazijn de koelapparatuur samen met de airconditioningsuitrusting worden gebruikt. De keuze van de koelapparatuur verschilt van die van de diepvries bij lage temperatuur en van een gewoon snelvriesmagazijn.

Voorbereiding, voorbereiding van de planning van de koelopslag en voorbereiding van de bouwplaats en bouwmaterialen. Alle soorten materialen voor de bouw van koude opslag worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Regel de bouwplaats die aan de eisen voldoet, transporteer alle installatiematerialen naar de bouwplaats, controleer de materiaalkwaliteit en het model, en start de installatie van koude opslag na bevestiging.

Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.


Mogilev.kgmInstalleer zelf koude opslagProblemen die aandacht behoeven in de bouw



Energiebesparing en energiebesparing: de hierboven vermelde ontwerpkosten van een snel vriesmagazijn zijn zeer laag, maar hebben een grote impact op de kosten van een snel bevriezingsmagazijn en de gebruikskosten. De elektriciteitsrekening is vaak een belangrijke uitgavenpost in de latere fase. Het ontwerp van de show kan het elektriciteitsverbruik van het snelvriesmagazijn sterk verminderen. De keuze van de achterkant zonnige kant van het snelvriesmagazijn, de keuze van de dikte van de thermische isolatie board moet passend zijn,Mogilev.kgmFreezer, de dichtheid van de snelvriesdeur, en het temperatuurverschil tussen de aangrenzende koude opslagruimtes moet niet te groot zijn zijn alle kwesties die we moeten overwegen. Er zijn ook enkele tips, zoals het gebruik van de luchtmachine op de snelvriesdeur van het magazijn. Wij herinneren gebruikers eraan om parallelle eenheden in een snel vriesmagazijn zo veel mogelijk te gebruiken en ze redelijk te starten.

Meet de tandweerstand van de compressor en de isolatie van de motor.

De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.

KwaliteitsaanbevelingDoor de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.

De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot,Mogilev.kgmHoeveel is de koude opslag voor een vierkante meter, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.


Mogilev.kgmInstalleer zelf koude opslagProblemen die aandacht behoeven in de bouw



Hier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag engineering. Zijn superieure hechting maakt het schuim en metalen paneel een solide geheel, zodat er geen behoefte is a an andere verbindingmaterialen. Wanneer polyurethaan wordt gebruikt als materiaal voor het magazijn bord van koude opslag engineering, kan de polyurethaan harde schuim tussen het magazijn karton materialen kunnen worden genezen en geperst om een multi vorm magazijn board, omdat het metalen paneel kan rollen verschillende golfvormen, zodat zijn algehele stijfheid sterker en de draagkracht hoger. Polyurethaan vulboord kan voldoen aan de stevigheid en fysieke eisen van de buitenwand en kan worden gebruikt in verschillende koude opslag projecten. Het is technisch haalbaar en kosteneffectief. Yuanbao koeling gelooft dat polyurethaan is een van de nieuwe koude opslag materialen met grote ontwikkelingsperspectieven in de toekomst. De thermische isolatiematerialen van koeltechniek moeten niet alleen goede thermische isolatie-prestaties hebben, maar ook zuinig, moeten we niet alleen informeren over de grondstoffen van de koude opslag, maar ook de soorten koude opslag. De gemeenschappelijke koude opslagplaten omvatten voornamelijk de volgende soorten, namelijk roestvrij staal plaat, kleur zinkstaal plaat, gezouten stalen plaat, reliëf aluminium plaat en mm galvaniseerde standaardvloerplaat.

Eerlijke dienstDe hoogte van het magazijn, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, koelapparatuur, transport en stapeling omstandigheden. De selectie van isolatiebord is zeer belangrijk voor de Koudgebergte van Guangdong. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de koude opslag polyurethaanse isolatieboard. Wat zijn de kenmerken en voordelen van polyurethaan isolatiebord?

Voor de bouw van gecontroleerde atmosfeer moeten evenwichtvensters worden aangebracht.

Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;

Mogilev.kgmAndere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, wetenschap en milieubescherming. Bij het ontwerpen en installeren van de koude opslag water en elektriciteit. Het moet voldoen aan de eisen van veiligheid, moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.

Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling, het beeld van glazuur kan verschijnen na gebruik voor een periode van tijd. Als we niet ontdooien in de tijd, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.

Tijdens de productie in de productiewerkplaats mag het eenheidsgewicht van het magazijn van Pu niet lager zijn dan het door het project vereiste eenheidsgewicht, ten minste veertig &&m-plumne; kg/m vlakken ;

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Mogilev.kgmadviserennieuws
Mogilev.kgmLaatste nieuws